Gölcük’te Saadet Partisi üye çalışmaları tam gaz devam ediyor

2023 seçimleri öncesinde siyasi partilerin her kademesinde çalışmalarda ki yoğunluk gözle görülür seviyede.

Gölcük Saadet Partisi de üye çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Degirmendere de 4.kez stant açtı

 ‘ÜYE KAYITLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR’

Üye stantları hakkında konuşan Başkan Özsoy; “Gölcük, Saadet Partimize yoğun ilgi gösteriyor. Üye kayıtlarımız hız kesmeden devam ediyor. Gölcük çarşı, Kavaklı sahili, Halıdere sahili ve Değirmendere de açtığımız stantlarda halkımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Bundan sonra da stant çalışmalarına devam edeceğiz ”dedi.

‘KOCAELİ İL BAŞKANI MUTLU, DEĞİRMENDERE HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Gölcük Saadet partisinin açmış olduğu üye standına il başkanı Zafer Mutlu da katıldı. Açıklama yapan Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu “Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı olarak, Darıca’dan Kandıra’ya, körfezden Karamürsel’e ilimizin 12 ilçesinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Halkımız ekonomiden Hukuka,  Eğitimden sağlığa birçok alanda sıkıntı yaşadığını biliyoruz Çarenin de Saadet İktidarında olduğunu biliyoruz bu nedenle halkımızla her zaman iç içe olan Saadet Partimizin iktidarını 2023 seçimlerinde hep birlikte göreceğiz. Standımıza teveccüh gösteren Değirmenderelilere ve görev alan partililere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =