GÖLCÜK’TE OTURAN 19 YAŞINDA Kİ EYÜP 37 GÜNDÜR KAYIP!

Fulya ile Umudum olsun programına katılan Baba Mehmet Yağcı’nın 19 yaşında ki oğlu Eyüp Yağcı kayıp.

Baba; “Oğlum Kocaeli Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğini kazandığını söyledi. Ve Kocaeli’ye gitti. Bir arkadaşıyla birlikte ev tutmuş. Bize yurtta kaldığını söylemişti. Bizimle fotoğraf paylaştı ders çalışırken yurtta, ama oğlum okula hiç gitmemiş. Bunlar sonradan öğrendiğim şeyler, her hafta sonu eve geliyordu Pazar günü tekrar okuluna Kocaeli’ye dönüyordu. Biz böyle biliyorduk”

Baba Çocuğum birisine ödünç para vermiş. Sonra alacağını almak için o arkadaşını aramış. Çocuğum parasını alacak diye tehdit edilmiş.

” Oğlumun 13 Aralık tarihinde saat 22.30 da Gazi Mahallesinden Şişli yönünde hareket eden bir İETT Otobüsünde akbil kullandığını, daha sonrasında gece saat 00.00 civarında Florya İBB Sosyal Tesislerinde görüldüğü, çantasını montunu bırakıp gözden kaybolduğu yönünde bilgi aldık” Baba gözyaşları içerisinde yardım istiyor. Allah rızası için, duyan, gören herkesten yardım istiyor.

EYÜP YAĞCI’nın kaçırıldığını, tehdit mesajları aldığını söyleyen babası oğlunu görenlerin lütfen 0544 611 87 36 nolu telefondan ulaşmalarını istiyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 55 = 60