GÖLCÜK’TE MİĞDE BULANDIRAN HOCA OLAYI!

Gölcük Hamidiye Köyü’nde kendisini ‘hoca’ olarak tanıtan Ö.S. “Sana eşcinsel cin musallat olmuş dedi ve iddialara göre yaptıkları miğde bulandırdı.

İlçemizin gençlerinden olan K. Y. annesiyle birlikte kendisini ‘hoca’ olarak tanıtan Ö.S.’nin evine gitti. İlk ziyarette Ö.S.’nin isteğiyle odada yalnız kaldıklarını aktaran genç, hocanın kendisine, “Sana eşcinsel cin musallat olmuş” dediğini söyledi.

Diken’den Canan Coşkun’un haberine göre; istismara maruz kalan genç, ifadesinde şunları kaydetti:

‘SANA EŞCİNSEL CİNLER MUSALLAT OLMUŞ’
“Hocayla baş başa kaldığımda bana ‘Bu zamana kadar bir erkekle ilişkiye girdin mi’ dedi ve ardından ‘Sana eşcinsel  musallat olmuş, bunu görebiliyorum’ dedi. Ardından bana sorular sormaya devam etti. Sohbet ettikçe kız arkadaşımdan muhabbet açıldı. Kız arkadaşımı çok sevdiğimi, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğumuzu anlattım. Hoca bana ‘Kız arkadaşın çocuk aldırdı mı? O kız sen hayatındayken başka biriyle birlikte olmuş. Bana bunu cinler söyledi. O kızdan en yakın zamanda ayrıl. Başkasının artığıyla sen mi uğraşacaksın’ dedi. O sırada bana dönerek dua okudu, üfledi. Bana ‘Sana dört tane cin musallat olmuş. Bunlardan bir tanesi eşcinsel cin’ dedi. Hoca’ya bunlardan nasıl kurtulabileceğimi sordum. O da bana ‘Bugün eve gittiğinde mastürbasyon yap. Bunu yaparken de video kaydına al ve bana gönder’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 9 = 1