GÖLCÜK’TE KÖY YOLLARI TEMİZLENDİ

Köy yollarının kenarlarında uzanarak araçların görüş acısını kapatan otlar, yol güvenliğini riske atıyor. Bunu dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi, ortak çalışma yaparak Gölcük Nüzhetiye ve Ferhadiye köylerinin yollarının kenarlarında bulunan otları temizledi. Yapılan çalışma ile ana yolları kullanana araçların görüş açısını kapatan otlar biçilerek, vatandaşların yol güvenliği arttırıldı.

 

 

Gölcük ilçesi Nüzhetiye ve Ferhadiye köylerinin ana yolları kenarlarında büyüyen otlar, araçların görüş acısını kapatırken aynı zamanda yolların sağ tarafında bulunan yol çizgilerini de görünmez hale getiriyor. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi ekipleri, her iki köyün ana yollarının kenarlarında bulunan otların biçimini yaptı. Gerçekleştirilen çalışma ile araçların görüş acısı sağlanırken yol çizgilerinin görünürlüğü arttırıldı.

 

Büyükşehir ve Gölcük ilçesinden yarım düzine personelle katıldığı çalışmada, ot temizliğinin yanı sıra ağaçların yola uzanan dallarının da budaması yapıldı. Bu çalışmalar doğrultusunda yağmursuyu kanallarını kapatan dikenlerinde temizliği gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı yol kenarlarında büyüyerek araçların görüş açısını kapatan otların biçimini daha önce Kartepe ilçesinde de yapmıştı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − 57 =