GÖLCÜK’TE KIRAÇ RÜZGARINA SAATLER KALDI

DEĞİRMENDERE’DE FINDIK FESTİVALİ COŞKUSU KIRAÇ KONSERİ İLE KATLANACAK

Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivali 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü yapılacak konser ile gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Kıraç’ın sahne alacağı festivale Başkan Ali Yıldırım Sezer tüm Kocaeli halkını davet etti.

 

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 30 Temmuz Cumartesi günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Festivalde ünlü sanatçı Kıraç sahne alarak; en sevilen şarkılarını Değirmendere’de seslendirecek. Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek ve saat 21.00’da başlayacak konsere büyük ilginin olması bekleniyor.

BAŞKAN SEZER TÜM KOCAELİ HALKINI DAVET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Değirmendere Fındık, Kültür ve Sanat Festivalini 30 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Halkımızın merakla beklediği festivalini bu yıl da yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizde geniş kesim tarafından sevilen sanatçı Kıraç festival kapsamında sahne alacak. Ben tüm Kocaeli halkını festivalimize davet ediyor, şimdiden iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − = 54