GÖLCÜK’TE İYİ PARTİ – CHP İTTİFAKI BOZULDU

CHP ile İyi Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri dün sonuçlanmıştı. İyi Parti’nin iddiasına göre Körfez ve Kandıra için CHP ile anlaşma sağlanmıştı. İyi Parti, Derince, Darıca, İzmit ve Gölcük’te CHP adaylarını destekleyecekti.

Bunun karşılığında da CHP, Körfez ve Kandıra ilçelerinde İyi Parti’nin adayını destekleyecekti. Ancak durum böyle olmadı. CHP Körfez’de aday çıkarma kararı aldı ve Bozkurt Uslu belediye başkan adayı olarak belirlendi.

ÜÇ İLÇEDE BOZULDU

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, bu kararın ardından jet hızıyla il yönetimiyle bir toplantıya girdi. Bu toplantıdan çok önemli, ittifakın seyrini değiştirecek bir karar çıktı. İyi Parti, daha önceden destek vereceğini açıkladığı Derince, Gölcük ve Darıca ilçelerinde aday çıkarma kararı aldı.

İZMİT VE KANDIRA GÖRÜŞÜLECEK

İşte İyi Parti İl Başkanlığından açılan o resmi açıklama, “ Cumhuriyet Halk Partisi ile yürütülen ittifak görüşmelerinde, şu anda gelinen nokta itibariyle, Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük, Derince, Körfez, Dilovası, Çayırova, Darıca, Gebze ilçelerinde her parti kendi adayı ile yerel seçime girecektir. Kandıra ve İzmit ilçeleri ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Kocaeli kamuoyuna saygıyla bildirir ve hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 + = 43