GÖLCÜK’TE CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI!

Gölcük Merkez mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan oto yıkamanın üst katında yaşanan cinayet sonrası zanlı tutuklandı.

Olay, 7 Haziran günü Merkez mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan oto yıkamada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Abdürrahim Bozboğa ile Alperen  Uzun arasında bir tartışma başladı. Tartışma kısa bir sürede kavgaya dönüştü. 24 yaşındaki Alperen, 33 yaşındaki Abdürrahim Bozboğa’yı edinilen bilgi ve iddialara göre bıçakladı. 33 yaşındaki genç adam için ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri Bozboğa’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet zanlısı tutuklandı

Olay yerine intikal eden polis ve olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Abdürrahim Bozboğa’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Alperen  Uzun’un yakalanması için de Kocaeli Emniyeti çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Şüpheliler M.A.U, U.S, S.Y, Ö.S, ve Y.E. isimli şahıslar  yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak emniyete intikal ettirilmiş, şüpheliler tamamlanan işlemleri ardından 08.06.2023 günü mevcutlu olarak Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Şahıslardan U.S, S.Y, Ö.S ve Y.E adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Zanlı Alperen  Uzun ise  gözaltına alınarak, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =