Gölcük’te 29 Ekim Provası Yapıldı

Gölcük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını derinden hissetmeye başladı. Ülkemizin Kurucusu ve Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine en güzel hediyesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın kutlama törenlerinin provası dün Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde büyük bir katılım ve coşkuyla yapıldı.

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Provalarında törene katılacak Askerler, Okullar, Öğretmenler ve STK’ların düzenlemeleri yapıldı. Dün sabah saat 10.00’dan itibaren Komutanlığı’nda vatani görevlerini yerine getiren askerler, Öğrenciler ve törene katılım sağlayacaklar alana geldiler. Tören alanında program akışının ve yapılacakların provası yapıldı.

Gölcüklülerde yapılan provaları yerinde izlerken, Türk Halkı en büyük bayramları olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını derinden hissetmeye başladı.

Kaymakam Cengiz Karabulut’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Gölcüklülere çağrıda bulunarak, her eve bayrak asılması çağrısını bir kez daha yineledi. Kaymakam Karabulut, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gölcük’ümüzü Türk Bayrağımız ile donatalım’ çağrısında bulundu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − 13 =