Gölcük’te 29 Ekim coşkuyla kutlandı

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yılı coşkuyla kutlandı. Gölcük Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreninde Kaymakam Cengiz Karabulut, Deniz Ana Üst Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, siyasi parti başkanları sivil toplum kuruluşları kutlamaları kabul etti. Törenin ardından kutlamalara Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde devam edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 96. Yıldönümünde heyecan ve coşku Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirildi tören Kaymakam Deniz Ana Us Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından saygı duruşu istiklal marşı okundu, ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle günün anlamını belirken konuşmasını Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptı, Karabulut konuşmasında şunları dile getirdi “Bugün hem üzüntülü hemde coşkulu bir gün yaşıyoruz, İlçemizde ikamet eden ve Kuzey Irak’ta devam eden Pençe 3 Harekatında arama- tarama görevi esnasında kalp krizi geçiren ve yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan hemşehrimiz Teğmen Kamuran Ablak’ın şehit olduğu haberi gelmesi üzerine programda bazı değişiklikler yaptık, Bizler Gölcük ve Kocaeli olmak üzere bu PKK’nın kökünü kurutana kadar mücadelemiz devam edecektir” diyerek 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladı.

Kaymakam Karabulut’un konuşmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet ve Atatürk adlı şiirlerin okunmasının ardından resmi geçitler yapıldı, resmi geçitlerin sonrasında program sona erdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 2 =