GÖLCÜK’TE 15 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYETTE KARAR!

15 Mayıs 2007 tarihinde kaybolan Mahmut Şahin’in yakınları tarafından kayıp ihbarı sonrasında, Mahmut Şahin’in Gölcük’te yaşayan arkadaşı Nihat Şahin’in de kaybolduğu ihbarı alındı.

İhbar üzerine harekete geçilen arama çalışmalarında Mahmut Şahin ve Nihat Şahin’e ait hiç bir ize rastlanılamadı.  Ta ki Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 14 yıl sonra yeniden açılan dosyada, dosyalar yeniden ele alınarak soruşturma derinleştirildi ve iki arkadaşın cinayete kurban gittiği ancak Nihat Şahin’in cesedine ulaşılırken, Mahmut Şahin’in cesedine ulaşılamadı. Olaya ilişkin gözaltına alınan Serdar Topçu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturmada başka bir suçtan tutuklu bulunan Yusuf Ziya Bayrak ve firari olan Ferhat Savaş’ın da Mahmut Şahin ve Nihat Şahin’in öldürülmesi olayına karıştığı belirlendi.

SANIK SERDAR TOPÇU BERAATİNİ İSTEDİ

Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşmaya tutuklu olarak katılan sanık Serdar Topçu ve avukatı savunmasında yapan sanık Serhat Topçu, Ben katil değilim, beraatımı istiyorum” dedi.

28 YIL 4 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, sanık Serdar Topçu’nun Nihat Şahin’i “kasten öldürme” suçundan 25 yıl, maktule karşı işlediği “hırsızlık” suçundan da 3 yıl 4 ay hapisle toplamda 28 yıl 4 ay hapis ile cezalandırılmasına karar verdi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 + = 65