GÖLCÜK’TE 15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA TACİZ EDİLDİ

Gölcük’te 15 yaşındaki genç kız, çalıştığı giyim mağazasına iş yapan terzi tarafından taciz edildi. 80 yaşındaki tacizci ilk duruşmada tutuklandı.

Kocaeli’de yine çok iğrenç bir taciz davası görüldü. Geçtiğimiz yıl Gölcük’te meydana gelen olayda, bir giyim mağazasında çalışmaya başlayan 15 yaşındaki çocuk, mağazanın işlerini yapan 80 yaşındaki terzi tarafında taciz edildi. Yaşadığı tacizi kimseye anlatmayan S.B. en sonunda dayanamayınca okulda bulunan rehber öğretmene durumu anlattığında skandal ortaya çıktı. Olayla ilgili ilk duruşma bugün Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya, tacize uğrayan S.B., taciz ettiği iddia edilen E.C. ve tanıklar katıldı.

TACİZ ETTİĞİ ÇOCUĞU SUÇLADI

Duruşma kendini savunana E.C., “Benim terzi üzerine çalışan işyerim var. F. isimli iş yerinin tadilat işlerini ben yaparım. Mağazanın sahibi N. isimli şahıs Temmuz ayında tatile gitti. Bu S.B.’yi mağazada çalışan F. adlı hanıma yardım etmeye çağırıyor. S.B. birkaç kez işyerime tadilat için ürün getirdi. Kendisine karşı cinsel davranış yaptığım iddiaları yalan. İftira atmasının sebebi o zamanlar erkek arkadaşı olmasıdır. Erkek arkadaşı ona şiddet uygulamış ve tüm mahalle bunu bilmektedir. Bu erkeğin ismini bilmiyorum S.B. bu kişinin korkusundan bana bu iftiraları atmıştır” dedi. Tacize uğrayan S.B.’nin annesi ise, “Ben olayı rehber öğretmeninden öğrendim.  Sanıktan şikayetçiyim” diye konuştu.

“GEL SANA DÜKKANI GÖSTEREYİM”

Tacize uğraya S.B. ise duruşmada, yaşadıklarını anlattı. Giyim mağazasına yardımcı olarak başladığını ifade eden S.B., “2 veya 3 hafta çalıştım. 2 kere sanık E.C.’nin dükkanına gittim. E.C. Sürekli F. isimli ablaya, ‘S.yi benimle gönder’ diyordu. Bir gün F. adlı şahıs E.C.’yi arayarak, ‘iş var gel al’ dedi. O da, ‘S.B. ile gönder o getirsin’ dedi.  F. adlı ablanın dükkanı bilmediğim için tari üzerine eşyaları alıp çıktım. Bir tuhayenin orada indim. Sanık E.C. yanıma geldi. E.C. yanıma geldi eşyaları aldı. ‘Her seferinde ben aşağıya inmeyim, gel sana dükkanı göstereyim’ diyerek kolumdan sıkıca tuttu.

“KALÇAMDAN TUTTU”

  1. adlı abla, ‘bana dükkana çıkma dedi’ dedim. Beni bileğimden tutarak çekti ve ısrar etti yukarıya çıkmam için. Pasajın içine girdik. Beni merdivene çıkacağımız sıra döndürürken kalçamdan tuttu ve merdivenlerden çıkarken de kalçalarımdan tutmaya devam etti. Ben o sırada elini ittim, dükkanı gösterdi. 2 oda vardı. 1 tane odasında dikiş makinelerini gösterdi. ‘Kız meslek lisesinden olan arkadaşların buraya kaçıp sigara içmeye geliyorlar sende buraya gelebilirsin’ dedi.  Ben çıkıp çalıştığım giyim mağazasına koştum.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4