GÖLCÜKSPOR’DAN ALİ KOÇ’A ZİYARET

Gölcükspor’dan Ali Koç’a ziyaret

Misli.com 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret ederek, kulüpler arasındaki gelecek planlamalarını konuştu.

KOÇ’TAN GÖLCÜKSPOR’A DESTEK

Gölcükspor yönetimi, Koç Holding Başkan vekili ve Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile 1.5 saat süren görüşme yaptı. Ali Koç Gölcükspor’a tam destek sözü verdi.

Misli.com 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor’un başkanı Hüseyin Çardak ile beraberindeki yöneticiler Serhat Yılmaz, Ahmet Kurt ve Yusuf Bilgin, Başkan Ali Koç’u ziyaret etti. Şükrü Saraçoğlu Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, FB Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ile İdari Direktör Selçuk Şahin’in de yer aldı. İkili görüşmelerin sağlandığı ziyarette, Türk futbolunun ve alt liglerin durumu ile iki kulüp arasında sezon başından beri sürdürülen geleceğe dair planlamaların konuşulduğu belirtildi. Gölcükspor yönetimine ilgi gösteren Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Ford Otosan ve Fenerbahçe olarak Gölcükspor’a her zaman destek olacaklarını ifade etti. Gölcükspor, başkanı ve yöneticilerini önemsediklerini ve klübun başarılı olması için her türlü desteği vereceklerini belirten Ali Koç “ Gölcükspor bizim takımımız. İsmail Yedek ile başlayan yakınlaşmamız daha da sürecek. Gölcükspor’un zor durumdan çıkması ve ligde çok iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği sürdüreceğiz sözleriyle Gölcükspor’a verdiği önemin altını çizdi. Ali Koç’un ev sahipliyle karşılanan ve uğurlanan  Başkan Çardak ve yönetimi günün anısına Ali Koç’a plaket, imzaladıkları Gölcükspor forması ve atkı hediye etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 64 =