GÖLCÜKSPORDAN AÇIKLAMA!

Gölcükspor kulüp yönetimi, sosyal medya hesabından Kamuoyunu bilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte Gölcükspor klüp yönetiminin yaptığı o açıklama;

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE ;

01.07.2019 tarihindeki olağanüstü kongre sonrası göreve geldiğimiz günden bugüne dek yönetim kurulumuzu hedef alan son derece ağır söylemler ve acımasız eleştirilerin ardı arkası bitmemiş ve bugüne dek sürmüş olan bu yıkıcı eleştiriler bugünde halen aralıksız olarak devam etmektedir. Unutulmamalıdır ki bizler bu yola ortada hiçbir başarısı olmadığı halde milyonlarca lira borca sokulmuş bir kulübü yönetmek, geçmişteki başarılı itibarlı günlerine geri döndürme için gayesi ile bu yola çıktık. Bizler yola öncelikle ekonomik sorunları aşıp mali disipline ederek, en üst mücadele gayretiyle üreten bir kulüp olmak için çıktık , boş hayaller hedefler koymadık.

Bu sezona gelecek olursak tüm dünyada pandemi vakası cereyan etmiş ve kulüplerin bir lira dahi federasyon desteği almadan bu güne kadar mücadele ettiği bir süreçte onca imkansızlıklara rağmen yönetim kurulumuz ve bu takıma samimi bir şekilde maddi ve manevi destek veren kişi ve kurumlardan aldığımız destekle mütevazi bir kadro kurarak takımın başınada şehrimizin spor adamı olan Tunahan Akdoğan hocaya emanet ederek lige start verdik. Her türlü gayrete ve çalışmaya rağmen gelinen bu süreçte ekonomik disiplini sağlamış, ödemelerini yapmış, sportif olarak arzulanan başarı sağlanamadı ve bilindiği üzere hocamızla yollar ayrıldı. Bizler bunca maddi olumsuzluklarla mücadele etme gayretini sarf ederken Gölcükspor Aşığı !!! kişiler tarafından başarısız olmamız adına her türlü art niyetini, bu kulübün sahibi olduğunu zannedenlerin ve de bu kulübe maddi manevi hiçbir katkı sağlamamış kişilerin bu kente ve marka değeri olan kulübüne yaşattıklarını hep birlikte görmekteyiz.

Ama şu iyi bilinmelidir ki bunca olumsuzluğa rağmen mali olarak düzlüğe çıkması ve kulübün mali disipline olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler bu göreve bir yıl için değil hizmet için geldik hizmet için gayretle çalışmaya ara vermeksizin devam edeceğiz.Göreve geldiğimiz günden bugüne dek yönetim kurulu olarak bulunduğumuz süreçe kadar veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur. Bu güne kadar kulübümüzün genel kurul sonrası ekonomik durumunun mali bilançolarda ki gibi olmadığını, bu süreçte yapılan ödeme – uzlaşma- yapılanlandırmaları, ekonomik gayretlerimizi sizlerle paylaşmadıysak bu kente olan sevdamız ve saygımızdan dolayıdır. Ancak bu suskunluğumuz bizlerin basiretsizliği sanılmasın ve bizlerin susmaya devam edeceği anlamına da gelmesin. Kentimize bu yaşananları şeffaf tarafsız bir ortamda kamuoyuna açıklayabileceğimizi ve her türlü hesabı da verilebileceğimizinde bilinmesini isteriz.

Ayrıca şunuda ifade etmek isteriz ki; bizlerin göreve geldiğimizdeki sezon kadromuzda yer alan bütün oyuncuların sezon ödemeleri yapılmış, yalnızca pandemi nedeni ile iptal edilmiş ve ligin kalan oynanmayan maçlarına ait bedelleri ödenmemiştir. Buda kulüp menfaati gözetilerek bütçe gereği hukuki olarak ödenmemiş olup bununla ilgili hukuki süreç devam etmektedir.

Bu sezon ise tüm oyuncularımızın kontratlarındaki anlaşma gereği peşinatların ilk taksitlerinin büyük çoğunluğu tamamiyle ödenmiş prim vs. alacakları dahi bulunmamaktadır.İkinci taksitleri ile ilgili planlanan süreç ile ilgilide bunca olumsuz ağır eleştirilere ve negatif desteğe rağmen planlama ile ilgili herhangi bir maddi problemimiz bulunmamaktadır.

Bizleri istifa diye troller vasıtası ile sosyal medyada topa tutanların geçmiş sezonlara ve başarısızlıklara rağmen kulübü bunca milyonluk borca sokanlar hakkındada bir iki kelam etmeye ve vicdanları ile muhasebeye davet ediyoruz.

Sözlerimizi kentinize , tüm spor severlere ve ulusumuza bu salgın belasından kurtulmuş eskiden olduğu gibi omuz omuza izlenen maçlardaki seyir zevkini en üst seviyede hissettiğimiz birlikte ve coşku içinde olacağımız günlere kavuşma hasretiyle sağlık dolu günler temenni ediyoruz.Bu duygu ve düşünceler ile toplantıda alınan kararlar aşağıda belirtilmiştir camiamıza hayırlar getirmesini temenni ederiz.

GÖLCÜKSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULUNCA YAPILAN TOPLANTI SONUCU ALINAN KARARLAR ŞÖYLEDİR;

– Covid-19 küresel salgını sebebi ile İçişleri Bakanlık kararınca yapımı iptal ve ertelenmiş olan olağan kongre süreci için özel müsade edilmesi talebinin Valilik makamına müracaatı yapılacak ve gelecek yanıta göre kongre takviminin belirlenmesi.

– Mevcut hocamızın istifası sonucu boşalan Teknik Direktörlük görevine kulübümüzün menfaatlerini gözeterek 3.ligde tecrübe sahibi ve kariyerli bir teknik adamla anlaşma sağlanması.

– Devre arasına girilmeden önce teknik rapor doğrultusunda sezon başından bu yana dek mevcut kadroda bulunan ve takıma katkı sağlayamamış yada forma şansı bulamayan oyuncuların gönderilmesi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 18 =