GÖLCÜKSPOR’DA MESAİ BAŞLIYOR

 

 

 

 

 

3.Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, cumartesi tesislerde bir araya gelecek ve Pazar günü yeni sezonun startını verecek.

 

 

 

 

Ligde geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığına uğrayan, sezon başında önemli futbolcularıyla yollarını ayıran, kura sonrasında ise dişli bir gruba düşen Gölcükspor cumartesi akşam sezon öncesi ilk çalışmada bir araya geliyor. Sedat Cengiz, Berke Bıyık, Ömer Faruk Boz ve Ahmet Kutluer gibi önemli oyuncularını kaybeden Gölcükspor dış transferde ise sessiz sedasız birkaç futbolcuyla anlaşma sağlamıştı.

PAZAR TOP BAŞI

Temsilcimiz Kayhan Çubuklu nezaretinde Cumartesi tesislerde bir araya gelecek ve Pazar sabahı yeni sezonun ilk antrenmanına çıkılacak. Öte yandan Kayhan Çubuklu’nun amatör kümeden beğendiği futbolcularında aynı gün antrenmanda olması bekleniyor. Yeni sezon hazırlıklarına büyük sıkıntılarla start verecek olan temsilcimizi zorlu bir sezon öncesi bekliyor. Başkan Ahmet Şahin ve ekibi transfer çalışmalarını sürdürüyor, kimlerin alınacağı ise merak konusu.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − 14 =