Gölcükspor’da lider bileniyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde oynayacağı lider Somaspor müsabakasının çalışmalarına Teknik Direktör Adil Kuru ve ekibi nezaretinde tüm hızıyla devam ediyor.

KIRMIZI SİYAHLILAR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde ağırlayacağı lider Somaspor maçının hazırlıklarına durmaksızın devam ediyor. Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde İhsaniye tesislerinde gerçekleşen antrenmanda topla çalışma yapan ekip ardından çift kale maç yaptı. Çift kalede futbolcuların istekli oluşu ve kıran kırana mücadeleleri dikkat çekti.Antrenmana sakatlığı bulunan Cihan Halil katılmazken Tunahan Köse , Furkan Özyapı , Yunus Özdemir ve Ali Mert Işık ise takımla birlikte çalışmalara başladı.Kaptan Kadir Öge ise  takımdan ayrı çalışma yaptı.

BAŞKAN HÜSEYİN ÇARDAK VE EKİBİ TAKİP EDİYOR

Gölcüksporumuzun evinde lider Somaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken yönetim kuruluda takımı yalnız bırakmayarak çalışmaları yakınen takip etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu antrenmanı pür dikkat takip ederken kulüp başkanımız Hüseyin Çardak ‘‘Takıma olan inancımız tam ancak zorlu bir 90 dakikanın bizleri beklediğininde bilincindeyiz. Evimizde lideri ağırlayacağız ancak teknik heyete ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz kazanmak için sahada gereken mücadeleyi edeceğiz. Gölcük halkı bizlere inanıp güvensinler.’’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1