Gölcükspor’da 2. Etap bu akşam başlıyor

2019-2020 Cemil Usta Sezonunda, ilçemizi TFF 3. Lig. 3. Grupta temsil edecek Gölcükspor, 3 günlük iznin ardından bu akşam tesislerde toplanarak, 2. Etap kamp çalışmalarına başlayacak. Kamp kadrosunda yeni transfer edilen 2 oyuncu da dahil edildi.

KAMP KADROSUNDA 24 OYUNCU BULUNUYOR

Yeni sezonu 15 Temmuz’da açan ve 11 gün boyunca Eriklitepe Tabiat Parkında kamp yapan TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 3 günlük iznin ardından bu akşam tesislerde toplanarak, 2. Etap kamp çalışmalarına başlayacak. 1. Etap kampına 27 oyuncu ile başlayan Gölcükspor, bazı oyuncular ile yollarını ayırdı. Teknik Direktör Taner Gülleri yeni transferler ile birlikte Eriklitepe Kamp kadrosunu 24 oyuncu olarak belirledi. Kırmızı-Siyahlıların 24 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor.

  1. ETAP KAMP KADRSUNDA YER ALAN OYUNCULAR

İlyas Türengül, Soner Ay, Hüseyin Arslan, Erdem Korkmaz Güner, Osman Kerem Akyol, Akın Karaaslan, Emre Yüksektepe, İsmail Yüksek, Batuhan Boyoğlu, Furkan Özyapı, Emir Süleyman Öztürk, Hasancan Katılmış, Ali Mert Işık, Selim Dedekoç, Barış Şen, Volkan Özcan, Ferhat Aras, Yalçın Öztürk, Efkan Karaoğlu, Alihan Bel, Tayfun İkiz, Sercan Bıyıklı ve Yücel Candemir.

Bugün saat 16.00 da Kavaklı’da ki tesislerde toplanacak olan kırmızı-siyahlılar, 2. Etap Kampın ilk antrenmanını saat 17.00 da yaptıktan sonra, kamp için yeniden Erikltepe’ye çıkacak.

SERCAN BIYIKLI VE YÜCEL CANDEMİR GÖLCÜKSPOR’DA

Bir yandan, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Taner Gülleri nezaretinde sürdüren Gölcükspor, bir yandan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gölcükspor Yönetim Kurulu geçtiğimiz haft sonu, geçen sezon Nazillli Belediyespor forması giyen başarılı forvet oyuncusu Sercan Bıyıklı ile sözleşme imzalarken, prensip anlaşmasına vardığı ve geçen sezon 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor’da kiralık olarak oynayan, 2.  Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor’un futbolcusu Yücel Candemir ile bugün sözleşme imzalayacak. Yücel, imzanın ardından 2. Etap kamp kadrosuna dahil olacak.

FİSTÜR ÇEKİMİ YARIN İSTANBUL RİVA TESİSLERİ’NDE

Bu sezon TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Gölcükspor’un 2019-2020 sezonunda maç programı yarın belli olacak. 10 Temuz’da yapılan kura çekiminde takımların grupları belli olmuştu. Yarın TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda ilk olarak saat 11.00’de TFF 2. Lig, saat 15.00’te ise TFF 3. Lig fikstürleri, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek. Fikstür çekiminde Gölcükspor’u Başkan Hüseyin Çardak ile 3-4 yöneticinin temsil etmesi bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 96