GÖLCÜKSPOR ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPTI

 

 

 

 

 

Yeni sezonun hazırlıklarına start veren temsilcimiz Gölcükspor, dış transferde Rıdvan Aykan ile anlaştı. Kartalspor’a transfer olan Aykan geçtiğimiz sezon bir çok maçta forma giydi. Temsilcimiz dış transfer çalışmalarına devam edecek en az 3 isimle daha anlaşacak.

 

 

 

 

İç transferde bir çok oyuncu ile yollarını ayıran dış transferde ise gençlere yönelen Gölcükspor, son olarak Kartalspor forması giyen Rıdvan Aykan ile anlaştı. Daha önce takıma 11 ismi dahil eden temsilcimizde Rıdvan ile birlikte bu sayı 12 oldu. Kartalspor’a transfer olan Aykan geçtiğimiz sezon bir çok maçta forma giydi. Temsilcimiz dış transfer çalışmalarına devam edecek en az 3 isimle daha anlaşacak.

YUVACIK’TA ÇALIŞTILAR

Temsilcimiz Gölcükspor önceki gün yaptığı antrenmanda ise Yuvacık’ta kros çalışması yaptı. Önceki iki günü İhsaniye Stadı’nda yaptığı çalışmayla sezona başlayan temsilcimizde bugün de Yuvacık’ta kros çalışması yaptı. Gölcükspor 1 Ağustos tarihine kadar hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Teknik direktör Kayhan Çubuklu gözetiminde hazırlanan temsilcimiz lige en iyi şekilde girmek istiyor.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − = 57