GÖLCÜKSPOR BAŞKANI ERTEN’DEN VEFA ÖRNEĞİ

Gölcükspor Başkanı Temel Erten, odasına Gölcükspor’un kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış tüm başkanları adına vefa köşesi yaptırdı.

GÖLCÜKSPOR’UN ÇINARLARINA VEFA KÖŞESİ

Gölcükspor Başkanı Temel Erten,Gölcükspor adına güzel bir vefa örneği gerçekleştirdi. Gölcükspor’un yenilenen tesis binasında eski başkanların fotoğraflarının ve görev sürelerinin bulunduğu hatıra ve vefa köşesi yaptırdı. Köşede kuruluştan bugüne kadar görev yapmış olan başkanlar, Savaş Çınal, Mustafa Çolak, Emin Büyükoğlu, Mustafa Bektaş, Zekeriya Savaş, Şaban Aktürkoğlu, Mehmet Engin, İsmail Barış, Mehmet Ellibeş, Nurettin Şenemre, İsmail Gençdemir, Ahmet Şahin ve Hüseyin Çardak’ın fotoğrafları yer aldı.

“BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ”

Gölcükspor Başkanı Temel Erten: ‘’Klüp olarak kurulduğu günden bugünümüze kadar hizmet vermiş, iyi gününde kötü gününde Gölcükspor’a emek veren, eski başkanlarımız için yenilemiş olduğumuz tesislerimizde bir köşe yaptık. Maddi ve manevi olarak hizmet vermiş tüm başkanlarımıza teşekkürü borç biliriz. Aramızdan ayrılıp ahirete irtihal eden başkanlarımıza Allah’tan rahmet, yaşayan başkanlarımıza hayırlı ve sağlıklı ömürler dileriz. Başkanlarımızla birlikte kulübümüze hizmet etmiş geçmiş dönem yöneticilerimize de teşekkür ederiz. Vefanın imandan olduğu bilinci ile Gölcükspor’un menfaati için hizmet etmiş her Gölcüksporlu hemşerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 + = 46