GÖLCÜK’LÜ ÖĞRENCİLERİN TÜBİTAK’TA GURURLANDIRAN BAŞARISI

Bu yıl 5-10 Haziran 2023 tarihleri arasında 5 gün boyunca süren 2204/B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finali Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Gölcük Yücel Koyuncu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri finalde gösterdikleri üstün başarı ile gururumuz oldular.

Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü elde ettiler

TÜBİTAK 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Gölcük Yücel Koyuncu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Ali Aras Canpolat ve Ayşe Nil Küçük Kimya alanında Türkiye Birincisi; Alperen Çamur ve Emir Tuğra Sugetiren Biyoloji alanında Türkiye Üçüncüsü oldular.

Müdür Mert öğrencileri tebrik etti

Gölcük Yücel Koyuncu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin bu muhteşem dereceleri elde etmelerinden ötürü  öğrencileri ve danışman öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “Bilime katkı sağlayan, özgün ve yaratıcı etkinlikler hazırlayarak projeleri ile hem okulumuza hem de ilçemize gurur yaşatan Okul Müdürümüz Sayın Osman Altun’u, Danışman Öğretmenimiz Dr. Zeynep Akça’yı ve Öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 13