GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİ TWEET ATTI. VALİ ÇAYA GELDİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde okuyan Gölcüklü Ömer Ellibeş, 29 Kasım tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Sivas Valisi Salih Ayhan’a bir tweet attı. Ömer Ellibeş’in tweetini gören Salih Ayhan, öğrencilerin evine misafir oldu.

VALİ’YE YAZDI

Gölcüklü Ömer Ellibeş, Twitter hesabı üzerinden 29 Kasım akşamı Sivas Valisi Salih Ayhan’a bir tweet attı. Ellibeş yazdığı mesajda, “Sayın Valim, gurbette olan bir öğrenci olarak bir gün öğrenci evimize gelirseniz çok mutlu olurum” ifadelerine yer verdi ve Sivas Valisi Salih Ayhan’ı bu paylaşıma etiketledi.

MÜSAİT ZAMANDA…

Sivas Valisi Salih Ayhan, Gölcüklü Ömer Ellibeş’in bu paylaşımına 12 Aralık tarihinde yanıt verdi. Vali Salih Ayhan, yazdığı mesajda “Müsait zamanda çay içmeye geleceğim…” dedi.

ÇAY İÇTİLER

Vali Salih Ayhan bu mesajın üzerinden 10 gün sonra Gölcüklü Ömer Ellibeş’in evine gerçekten misafir olmaya gitti. Ellibeş ve ev arkadaşıyla birlikte oturup çay içen Vali Salih Ayhan’ın bu görüntüleri Sivas Valiliğinin resmi hesaplarından paylaşıldı.

PAYLAŞIMLARDA

Sivas Valiliğinin resmi hesabından yapılan paylaşımda Vali Ayhan ve Ömer Ellibeş’in fotoğraflarına yer verilerek, “Valimiz Salih Ayhan Mesai sonrası akşam konuta dönerken Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı öğrenci evine misafir oldu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Valimiz Ayhan, ‘Sivas memleketiniz kadar rahat edebileceğiniz ve giderken ayrılmakta zorlanacağınız bir şehir’ dedi.” ifadelerine yer verildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcüklü Ömer Ellibeş de Vali Salih Ayhan’ın evlerine yaptığı ziyarette çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Ellibeş teşekkür paylaşımında, “İşine sevdalı böyle güzel insanlar bize yol gösterirken bize düşen tek şey OKUMAK” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 20