Gölcük’lü O işadamına mahkemeden kötü haber!

 

Gölcük’lü İşadamı Metin San, milyonlarca lira borç bırakarak ortadan kaybolmuştu. Kendisi ve firmaları ile ilgili konkordato başvurusunda bulunan San’ın talebini mahkeme reddetti.

 

Gölcük’ün tanınmış iş adamlarından olan, Kocaeli’de pek çok işletmesinin yansıra Özel Final Okullarının sahibi Metin San, şirketleri ve kendisi için konkordato talep ettikten sonra ortada kaybolmuştu. Metin San’ın yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti.

EKONOMİK SIKINTILARA GİRDİ

Ekonomik sıkıntılar içine giren Metin San’ın çevresindekilere kredi çektirdiği ve tefecilerden para aldığı iddiaları gündeme gelmişti. Girdiği darboğazdan bir türlü çıkmayan Metin San, kendisi ve şirketleri için konkordato talep etmişti. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından verilen 3 ay geçici mühlet kararı sonrası, mahkemeden Metin San için kötü haber geldi.

KONKORDATO REDDEDİLDİ

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada, Metin San ve şirketleri hakkında verilen geçici mühlet kararını kaldırıldı. Mahkeme, San’ın konkordato talebini reddetti. Nerede olduğu bilinmeyen işadamı Metin San Metin San’ın piyasaya yaklaşık 10-11 milyon TL borcu olduğu öne sürülüyor. San’ın ortadan kaybolmadan önce sahibi olduğu Gölcük Samsung bayinin de içini boşalttığı öğrenildi. San’ın kaybolmasıyla ilgili polislerin de soruşturma başlattığı, birçok kişinin kendisinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4