Gölcüklü Genç Kaymakam Kayseride..!

 

 

Kocaeli’nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan 1989 doğumlu Onur Titiz, henüz daha 30 yaşındayken Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kaymakam oldu.

Gölcük’ün Şirinköy Mahallesinde doğup büyüyen, Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesinden mezun oldu, daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi kazanarak oradan da başarı ile mezun oldu, İngiltere’deki Universty of Liverpool’da da eğitim alan Onur Titiz, çok önemli bir göreve getirildi. Kocaeli’nin bir evladı olan Onur Titiz, geçtiğimiz ayki kararnameyle Kayseri Yeşilhisar Kaymakamı oldu.

Eğitimini tamamladıktan sonra 2013 yılında İçişleri Bakanlığında göreve başlayan Onur Titiz, bir süre sonra Kocaeli Valiliğine gelmişti. Burada görevini devam ettiren Onur Titiz, genç yaşına rağmen mesleki anlamda yükselmeyi başardı. Onur Titiz, henüz daha 30 yaşındayken Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kaymakam oldu. Kaymakam Titiz, bir aydır bu görevini yürütüyor. Kocaeli’nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan 1989 doğumlu Onur Titiz, henüz daha 30 yaşındayken Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kaymakam oldu.

Gölcük’ün Şirinköy Mahallesinde doğup büyüyen, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu, İngiltere’deki Universty of Liverpool’da da eğitim alan Onur Titiz, çok önemli bir göreve getirildi. Kocaeli’nin bir evladı olan Onur Titiz, geçtiğimiz ayki kararnameyle Kayseri Yeşilhisar Kaymakamı oldu.

Eğitimini tamamladıktan sonra 2013 yılında İçişleri Bakanlığında göreve başlayan Onur Titiz, bir süre sonra Kocaeli Valiliğine gelmişti. Burada görevini devam ettiren Onur Titiz, genç yaşına rağmen mesleki anlamda yükselmeyi başardı. Onur Titiz, henüz daha 30 yaşındayken Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kaymakam oldu. Kaymakam Titiz, bir aydır bu görevini yürütüyor

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − 65 =