GÖLCÜKLÜ EMEKLİ KURMAY ALBAY İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

 

Emekli Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay, İYİ Parti’den aday adayı oldu. Geçtiğimiz gün İlçe Başkanlığına gelerek Başkan İsmail Aynacı  ve partililerde de bir araya geldi. Atabay yaptığı konuşmada, “İYİ Parti’nin oluşum aşamasını ve kuruluşunu yakından takip ettim, söylem ve katılımları yakinen izledim, sonunda işte aradığım parti bu dedim ve milletime hizmet için yola çıkmanın tam yerinin burası olduğuna kanaat getirdim” dedi.

 

 

 

 

24 Haziran seçimleri öncesinde partilerdeki aday adaylığı hareketliliği sürürken bir yandan da listelere hangi isimlerin gireceği konuşuluyor. Bu noktada İYİ Parti’de ilimizde 30’un üzerinde başvuru yapıldığı biliniyor. Bu isimlerden birisi de Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay oldu. Atabay geçtiğimiz gün İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığına giderek, hem partililere kendisini tanıttı, hem de aday adaylığı ile ilgili bilgi verdi. Atbay’ın tanıtım toplantısına İlçe Başkanı İsmail Aynacı ile parti yöneticileri de katıldı. İlçe Başkanı Aynacı, “Ünal Atabay komutan gibi değerli bir ismi aramızda görmekten çok mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“İŞTE ARADIĞIM PARTİ BU DEDİM”

Atabay ise yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar ki yaşamımda siyasi yelpazenin hep merkezinde olmaya çalıştım. Merkezde olmayı arayan bir insan olarak; İYİ Parti’nin oluşum aşamasını ve kuruluşunu yakından takip ettim, söylem ve katılımları yakinen izledim, sonunda işte aradığım parti bu dedim ve milletime hizmet için yola çıkmanın tam yerinin burası olduğuna kanaat getirdim. Birikimlerimi bu güzel yurdumun güzel insanları ile paylaşıp, ortak aklın üretildiği bir ülke için, insanlarımızın özgürce konuşabildiği, umutlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye’nin inşası için yola çıktık. Dünya ile yarışabilecek bir refah toplumu yaratacağız. Yok olan hukuk ve adaletin yeniden tesisi, birlik ve beraberlik içerisnde yaşama ahlakının yerleştirilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız. Cumhuriyetimiz’in kazanımlarını bozuk para gibi harcayanlara, ülkemizin güzel insanlarını kamplaştırmaya çalışanlara dur demenin artık zamanı gelmiştir. Tüm halkımız buna inanmakatadır. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =