GÖLCÜK’LÜ BALIKÇI MURAT ŞAHİN, 350 KİLOLUK KÖPEK BALIĞI YAKALADI!

Kefkende Ağlardan Köpekbalığı çıktı
4 metre uzunluğunda 350 kg ağırlığındaki köpekbalığı Gölcük’de yoğun ilgi gördü

Gölcük’den balık avlamak için Karadenizli Kardeşler firmasının “Karadeniz Balık” isimli tekneyle Kefkende denize açılan balıkçılar, Kefken açıklarında balık yakalamak için ağları denize bıraktı. Balıkçılar bir süre sonra ağlara bir köpek balığının takıldığını fark ettiler. Firma sahibi Murat Şahin ve tekme personeli yaklaşık 3 saat süren yogun uğraşmaları sonunda ağları toplayarak köpek balığını tekneye çıkartmayı başardı. Yaklaşık 4 metre uzunluğu 350 kilogram ağırlığında olan köpek balığıni ve diğer yakaladıkları balıklarla Gölcük’e dönen Murat Şahin bağlanan halatlarla Köpekbalığını güçlükle karaya aldılar.
20 yıllık balıkçı olduğunu belirten Murat Şahin yakaladıkları köpek balığının Camgöz cinsi olduğunu söyledi.
Şahin, “Balık, avına kuyruğuyla vurup, deniz altına çekip yutar. Balık avı yaparken ağımıza takılan bu Köpekbalıģını 7 kişi saatlerce uğraşarak zorlukla çektik. Bu köpek balığı tehlikeli olan bir cinsidir” dedi.
Murat Şahin, 20 yıllık balıkçı olduğunu ve ilk kez böyle bir köpek balığı gördüğünü ve yakaladjğını ifade etti.
Firmanın Minibüsüne konularak Gölcük’te ki Topçular şubesine götürülen köpek balığı ile özel bir balıkçı firmasının ilgilendiğini belirttiler.
Balık almak için gelen müşterilerin Köpekbalığını gördüklerinde önce şaşırdıklarını sonrada fotoğraf çekildikleri görüldü.
Haber / Fotoğraflar: Yalgın Sesigüzel

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 + = 88