GÖLCÜKLÜ ATAR’A İLÇESİNDEN TAM DESTEK

 

 

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevinden milletvekili adayı olmak için istifa eden Murat Atar aday adayılığını Gölcük’te açıkladı. Atar’a Gölcük İlçe Başkanlığı tam destek verirken, onu  yalnız bırakmayacaklarını ve aday görmek istediklerini gösterdiler.

 

 

 

 

İYİ Parti 24 Haziran seçimleri öncesinde çok hareketli günler yaşıyor. Aday adayı olmak için bir çok parti yönetici istifa ederken bunlardan bir tanesi de İl Başkan Yardımcısı Gölcük Murat Atar oldu. Atar geçtiğimiz gün ilçemize gelerek aday adaylığını açıkladı. İlçe başkanlığında yönetim kurulu ile birlikte aday adaylığını açıklayan Atar’a tam destek geldi.

ATAR HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Atar yaptığı konuşmada, “Öncelikle hedefim doğup büyüdüğüm ve çocuklarımın da büyümeye devam ettiği ilçem Gölcük’ün 19 sene önce yaşadığı büyük felaketten sonra düştüğü sıkıntılı durumunu düze çıkartmaktır. İlçem ve komşu ilçelerimizde imar ve şehirleşme eksikliklerinin adaletli olarak sağlanmasına destek sağlamaktır. Şehirleşme alanında mevcut yerel iktidarın yapmaktan intina ettiği eksiklikleri tamamlamaya yardımcı olmaktır. Ayrıca ülkemizin ticari ve kültürel başkenti İstanbul’umuz ile Anadolu arasında ki durumunda olan ilimiz Kocaeli’nin mevcut yerel yönetimler tarafından sadece rant kapısı olarak görülen fiziksel eksikliklerinin giderilmesini sağlamaktır. Ulaşım yok ise medeniyet yoktur. Çokta büyük  bir il olmayan ve bir körfezin etrafında olmasına rağmen denizden faydalanamayan kocaeli’mizin birinci problemi yerel ulaşım sorunlarını çözmektir” dedi

“ ÜLKEM İÇİN ADAY OLACAĞIM”

Atar konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Milletvekili olmak istediğim ülkem için amacım, mesleki birikimlerim ve kamuda katkı sağladığım projelerde edindiğim tecrübeler ile ülkemizin teknoloji ve enerji alanında ki gerçek perspektifine katkı sağlamaktır. Bu amaçla ülkemizin yazılım geliştirme ve teknoloji alt yapı ürünleri üretiminin önünü açacak, özel sektöre hem ülkemizde hemde uluslararası alanda başarılı çalışmalar yapmalarına imkan veren destek ve katkıları sağlayacak, kamunun ihtiyaçlarının yerel kaynaklar ile giderilmesinin önünü açacak hukuki ve siyasi desteği sağlayabilmek için siyasette var olmak istiyorum. Bilgi güvenliği ve kişisel mahremiyet konularında desputik uygulamalar yapan mevcut iktidarın yaptıkları bir an önce düzeltilmelidir. Özgürlükler içeren kanun ve yönetmelikler ile hem ülkemizde ki mevcut yatırımcıların ilerlemesi sağlanacak hemde uluslararası yatırımcıların ülkemize gelmesi hızlanacaktır. Coğrafi olarak üç eski kıtanın ortasında bulunan ülkemiz haberleşme alt yapısı imkanları sunma ve bundan maddi ve siyasi olarak faydalanma konusunda geri kalmış durumdadır” şeklinde konuştu.

KISACA MURAT ATAR KİMDİR?

26 Kasım 1975 İzmit-Kocaeli doğumlu. Yükseköğrenimime İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde (1992-1995) başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 2007 yılından beri sahibi olduğu ‘’ Çizgi Mühendislik ve Veri merkezi teknolojileri’’ firmasında mühendislik hizmeti sağlamakta, çeşitli yerli ve uluslararası internet ve telekomünikasyon şirketlerine, kamu ve özel kuruluşlara proje yönetimi, mühendislik, danışmanlık ve müteahhitlik hizmetleri vermektedir. 2005 yılından beri jeofizik mühendisi Hülya Atar ile evli, Ahmet Mert (2007) adında bir erkek ve Gökçe (2012) adında bir kız çocuğu vardır. Halen doğup büyüdüğüm şehrim Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde ikametime devam etmektedir.

SİYASİ HAYATINDA NELER YAPTI?

1999-2007 yılları arasında DYP gölcük ilçe teşkilatında gençlik kolları yöneticisi, ilçe yöneticisi, ilçe başkan yardımcısı görevlerinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde DYP’den Gölcük ilçe belediye meclis üyesi kontenjan adayı olarak seçime katıldı. 7 haziran ve 1 kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 25.&26. Dönem TBMM genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. 2018 de yıllardır kapısı olmayan bir merkez sağ gönüllüsü olarak ana ocağına dönüp, İYİ Parti saflarına katılarak Kocaeli İl teşkilatı İl kurucu üyesi oldu. Halen İYİ Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi ve medya, tanıtım, iletişim ve proragandandan sorumlu İl başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyken Milletvekili aday adaylığı için görevlerinden ayrıldı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 89