GÖLCÜKLÜ 4 İSİMDEN SUÇ DUYURUSU

TÜGVA Şube Başkanı Av. Samet Genç , Gölcük Belediye meclis üyesi Burak Barış  , Gölcüklü avukat Muhsin Çetin ve Gölcük İlçe Yöneticilerinden  Hüseyin coşkun , Kocaeli Adliyesine giderek Zafer Arapkirli  hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gölcük Av. Samet Genç Meclis üyesi Av. Ömer Burak Barış AK Parti Hüseyin Coşkun Kocaeli Zafer Arapkirli KİN VE DÜŞMANLIĞA… Arapkirli’nin “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçunu işlediğini, bu nedenle de cezalandırılması gerektiğini iddia eden 4 Gölcüklü, şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Attığı tweetler dikkate alındığında şüpheliye göre; Büyükşehir Belediyesi AK Partili başkan ve yöneticiler görevdeyken işgal edilmiştir

Chp seçimleri kazanınca işgal sona ermiştir, düşmanlar İstanbul’dan atılmıştır.

Yine şüpheliye göre Büyükşehir Belediyesini yıllarca idare eden itilaf devletleri güçleri, Chp adayı Ekrem İmamoğlu ’nun seçimi kazanmasıyla defolup gitmişlerdir.

Şüpheli halkın kendinden farklı düşünen bir kesimini, kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmiştir. Şüphelinin bu eylemi halkı kutuplaştıran, tahrik eden suç teşkil eden bir eylemdir. Kendisi gibi düşünmeyen, kendisinin desteklediği partiye oy vermeyen, vatandaşlarımızı vatanımıza kast eden düşman kuvvetleriyle bir tutarak açıkça suç işlemiştir…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 31