GÖLCÜK’E EL DEZENFEKTANLARI KONULDU

GÖLCÜK’E EL DEZENFEKTANLARI KONULDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Korona Virüs önlemleri kapsamında Gölcük’e gönderilen “El Dezenfektan Stantları halkın yoğun olarak bulunduğu çarşı merkezindeki belli noktalara Gölcük Belediyesi İdari İşler Ekipleri tarafından konuldu. Ayrıca Gölcük Belediyesi tarafından yapımına devam edilen 50 Adet Duvar Dezenfektanı da çok yakında merkez ve beldelere konulacak.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, Korona Virüs önlemleri kapsamında; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde gönderilen “El Dezenfektan Stantlarını” hemşehrilerimizin yoğun olarak bulundukları çarşı merkezlerimizdeki belli noktalara monte ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN SEZER: “BELDELERE KONULACAK”

Başkan Sezer ayrıca, “Gölcük Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen “50 Adet Duvar Dezenfektanını” da çok yakında merkez ve beldelerimize monte edeceğiz. Önlemlerimizi sıklaştırarak almaya devam ediyoruz. Sağlığımız için lütfen ellerimizi sık sık sabunlu suyla yıkayalım. Zaruri durumlar dışında sokağa çıkmayalım” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1