GÖLCÜK YENİ BİR PARKA KAVUŞUYOR

Gölcük Belediyesi eski Cumhuriyet Kafe’nin olduğu alana muhteşem bir park yapıyor. Geçtiğimiz gün kafe binasının söküp işlemi başlarken, yapılacak park içinde inşaat başlangıç tabelaları takıldı. Belediye Anıtpark’tan sonra vatandaşların nefes alacağı, ikinci bir alan kazandırmayı hedefliyor, projenin Haziran ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

 

 

 

 

Gölcük Merkez’de, Tevfik Hoca Camisi’nin karşısında bulunan Cumhuriyet Kafe boşaltılmış bu alana yeni bir park yapılacağını daha önce duyurmuştuk. Gölcük Belediyesi bu park ile ilgili titiz bir çalışma yapması sonrasında muhteşem bir park projesi ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün kafe binasının söküp işlemi başlarken, yapılacak park içinde inşaat başlangıç tabelaları takıldı. Proje ile Gölcük Belediyesi ilçemize Anıtpark’tan sonra vatandaşların nefes alacağı, ikinci bir alan kazandırmayı hedefliyor.

HAZİRAN AYINDA TAMAMLANACAK

Bu konuda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çok titiz bir çalışma yaptırırken, ortaya aşağıda fotoğrafı bulunan proje çıktı. Proje de çocuklar için oyun alanları, yeşil alan içinde vatandaşların oturabileceği çardaklar ve süs havuzları bulunuyor. Bugün itibariyle başlayan projeyi Malkoçlar Yapı firması hayata geçirecek ve 20.07.2018 tarihinde tamamlaması bekleniyor. Gölcükümüze hayırlı uğurlu olsun.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =