GÖLCÜK YASTA RAŞİT YILMAZ ÖLDÜ

İlçemizin tanınan ve çok sevilen isimlerinden, eski adıyla Doğruyol Partisi, Demokrat Parti (DP) Gölcük eski ilçe başkanlarından ve Gölcük Esnaf Odası’nın efsane başkanlarından Raşit Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz’ın vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı.

İLÇEMİZDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞATTI

Geçmiş dönem de Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve Esnaf Odası Başkanlığı görevini yapan ve ilçemizde ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Raşit Yılmaz vefat etti. Yılmaz’ın vefat haberi ilçemizde büyük üzüntü yarattı. Raşit Yılmaz evinde hayata gözlerini yumdu. Raşit Yılmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nden kaldırılıp, 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedilecek.

OĞLU ALİ YILMAZ DUYURDU

İlçemiz bugün çok sevdiği bir evladını kaybetti. Onun aramızdan ayrılışını yine Gölcük esnafı olan Ali Yılmaz sosyal medyasından bu sözlerle duyurdu.

“Canim Babamiz Raşit Yılmaz Hakka yürümüştür. O çok dürüst bir insan, iyi ve fedakar bir babaydı. Ruhu şad. Mekanı cennet olsun, inşallah.

Cenazemiz bugün ikindi namazına müteakip Gölcük merkez camiinden kaldırılarak  17 ağustos mezarlığına defnedilecektir” sözleriyle efsane başkanı kaybettiğimizi öğrendik.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − 61 =