GÖLCÜK UltraAslan’dan ÖRNEK BİRLİKTELİK

 

 

Gölcük Galatasaray UltraAslan Taraftar Gurubu üyeleri aileleri ile birlikte Kavaklı’da bulunan Keyfi Ala Kafe’de kahvaltı da buluştu. Güzel bir birliktelik sağlayan Galatasaraylılar herkese örnek oldu. 

 

 

 

 

Gölcük Galatasaray UltraAslan Taraftar Gurubu örnek bir etkinliğe imza attı. İlçemizde yaşayan taraftar grubu üyeleri aileleri ile birlikte Kavaklı’da bulunan Keyfi Ala Kafe’de kahvaltı da buluştu. Bu örnek buluşma Gölcük Galatasaray UltraAslan Taraftar Gurubu Temsilcisi Barış Koyun tarafından organize edilirken, Galatasaraylılığı ile de tanınan Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Ezgin Aydın’da  kahvaltıya katılanlar arasında idi. Bu organizasyon sayesinde ailelerle bir birleriyle tanışırken, hoş bir sohbet gerçekleştirildi ve zaman zaman bu tarz etkinlikler düzenilmesine karar verildi.

“BU TARZ ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK”

Taraftar Grubu Temsilcisi Barış Koyun gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz Gölcük Galatasaraylılar olarak birlik beraberliğimizi korumak, takımımızı ilçemizde en iyi şekilde destelemek için etkinlikler düzenliyoruz. Ailelerimiz ile bir araya gelerek hem tanışmak, hem de güzel bir gün geçirmeyi hedefledik. Çokta iyi oldu. Bundan sonra da bu tarz etkinliklere devam edeceğiz. Futbol taraftarlığını sadece maça gidip, gelmek olarak görmüyor, sosyal ve kültürel hayatın içinde de olmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Koyun ayrıca Bağımsız Belediye Başkanı adayı Ezgin Aydın’ı da aralarında görmekten çok mutluluk duyduklarını dile getirdi ve kendisine teşekkür etti. Ezgin Aydın’da bir Galatasaraylı  olarak sizlerle bir arada olmak güzel. Her zaman yanınızdayım. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Untitled-2
Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 + = 74