GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARI KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

TANER KOÇ; “VATAN BAYRAK SEVDAMIZIN HİÇ DEĞİŞMEYECEK EN ÖNEMLİ UNSURU DEVLETTİR”

Ziyarette Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, “Sosyal maliyeti en fazla olan, bu maliyeti kanla canla Ödemiş, 5 binin üzerinde şehidi bulunan milliyetçi Ülkücü hareketin, İlim ve bilime önem veren, genç kardeşlerimizin eğitimine kendi evlatları gibi sahip çıkan, Vatan Millet Devlet sevdalılarının buluştuğu

Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı; Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Vatan bayrak Sevdamızın hiç değişmeyecek en önemli unsuru devlettir sözleriyle devam eden konuşmasında, Ülkü Ocaklarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a bilgi verdi.

GÖLCÜK KAYMAKAMI  KARABULUT TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ziyaret için Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretten sonra Gölcük Emniyet Müdürlüğüne geçen heyet, Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül’ü makamında ziyaret etti. Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç; “Ülkü Ocaklarının eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Gençlerin eğitimine, milli ve manevi değerler kazanmalarına dikkat eden eğitimler de verdiklerini belirten Koç,

Vatan bayrak Sevdamızın hiç değişmeyecek en önemli unsuru devlettir. İlçemizin, asayişin ve güvenin sağlanması için gece gündüz görev yapan başta şahsınız olmak üzere tüm güvenlik güçlerine de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GÖLCÜK EMNİYET MÜDÜRÜ ŞENGÜL, MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayan Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül ise ilçelerde sürdürülen çalışmalar hakkında Koç’a, bilgi verdi. Ülkü Ocaklarının gençlerin milli ve manevi değerler kazanmasında yönelik yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini belirten Şengül, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ile bir süre daha görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler sonrası konuşan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç, “Ülkü Ocakları olarak yeni çalışma yılı öncesinde resmi ziyaretlere başladık. Öncelikle Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut’uziyaret ettik. Burada sayın kaymakamımıza yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi vererek projeler hakkında istişarede bulunduk.

ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Devletinin yanında olduklarını vurgulayan Taner Koç, “Gölcük kaymakamımızı ziyaretinden sonra Emniyet Müdürümüz sayın Veli Şengül’ü makamında ziyaret ettik. Sayın müdürümüz ile Gölcük’ün güvenlik sorunları hakkında istişarede bulunduk. Gölcük’te güvenliğimizi sağlayan başta Emniyet Müdürümüz Veli Şengül olmak üzere, tüm polis teşkilatına bir kez daha teşekkür ederim. Ülkü Ocakları her zaman devletinin milletinin yanındadır.” İfadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 8 = 12