GÖLCÜK TERSANESİNE İŞÇİ ALIMI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, Gölcük Tersane Komutanlığı’na 560 işçi alımı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, Gölcük Tersane Komutanlığı’na 560 işçi alımı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

“Asil ve yedek kişiler belli oldu”

Başkan Gökbayrak, “Geride bıraktığımız dönemde Gölcük Tersane Komutanlığı’na yapılacak olan 560 işçi alımı ile ilgili olarak bazı bilgiler vermiştik. Başvuruların kısa süre içerisinde alınmasının ardından kura çekimlerinin yapılması beklenmeye başladı. Bizler de kura çekimi sürecinin tamamlanmasını bekliyorduk. Kura çekimlerinin Cuma günü tamamlanmasının ardından asil ve yedek kişiler belli oldu. Kura çekiminde ismi çıkan bu kişilerin, içinde bulunduğumuz Ağustos ayı içerisinde başvuru ve evrak işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Bu sürecin sona ermesinin ardından mülakata girecek kişiler de belli olacaktır. Eylül ayının 15’i sonrasında mülakat sürecinin başlamasını da bekliyoruz. Asil ve yedeklerde bulunan kişilerin bu süreci dikkatli bir şekilde takip etmelerinde fayda var.

Sürecin hayırlı olmasını diliyorum

Mülakat sürecinin de tamamlanmasının ardından 560 işçi, tersanede iş başı yapmaya başlayacak. Sürecin hayırlı olmasını diliyor, tüm adayların haklarında hayırlısının olmasını temenni ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi tersanedeki tecrübeli iş arkadaşlarımız ve büyüklerimizle birlikte işe başlayacak olan 560 yeni işçimiz, tersaneye taze kan sağlayacak. Ülkemizin yerli ve milli savunmasına, yaptıkları çalışmalarla destek olan tersane işçilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =