GÖLCÜK TERSANESİNE 250 İŞÇİ

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, işe alınan 560 işçinin göreve başlama süreçleri, yeni dönemde işe alımlar ve kamu işçilerine yönelik iyileştirme zamları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İlk olarak yeni dönemde işe alımlar hakkında konuşan Gökbayrak, “Yapmış olduğumuz görüşmelerimiz sonucunda, yeni dönemde 250 arkadaşımızın yeniden işbaşı yapması için girişimlerde bulunuldu. İnşallah yakın zamanda da bu konu ile alakalı bir çalışma başlatacağız” dedi.

“ÖNÜMÜZDE Kİ AYDAN SONRA İŞ BAŞI YAPACAKLAR”

Sözlerine 560 işçinin işe alım süreci ile ilgili konuşarak devam eden Gökbayrak, “Yeni işe başlayacak olan 560 arkadaşımızın güvenlik soruşturmaları devam ediyor. Eskiden hepsinin güvenlik soruşturması bittikten sonra işbaşı oluyordu. Şimdi ise yaptığımız görüşmeler sonucunda, güvenlik soruşturması tamamlanan arkadaşlarımız, zaman içerisinde, tahminimce önümüzdeki aydan sonra işbaşı yapacaklardır. Gelen tüm arkadaşlarımız, milli savunmamıza güç katacak. Her birine işlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İYİLEŞTİRME ZAMMINDAN KAMU İŞÇİSİDE YARARLANACAK”

Başkan Gökbayrak, iyileştirme zamları hakkında düşüncelerini dile getirerek sözlerine son verdi ve “Geçtiğimiz günlerde Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, Kocaeli İl Temsilciliği’ne ziyarete geldi ve biz de kendisini ziyaret etmeye gittik. Bizlere, daha önce talepte bulunduğunu ve bir kez daha Cumhurbaşkanımız ve bakanımızla görüşüp memurların alacağı iyileştirme zammının aynısının tüm kamu işçi camiası için de alınacağının müjdesini verdi. Bu bağlamda, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak Türk-İş’imizin ve ekibimizin lideri olan Sayın Ergün Atalay’ın her zaman yanında ve destekçisi olacağız” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =