GÖLCÜK TERSANE İŞÇİSİ KORONAYA YENİLDİ

Koronavirüs Gölcük’ten bir can daha aldı. Gölcük Tersanesi çalışanlarından  Necmettin İmat koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Gölcük Tersanesi çalışanlarından  Necmettin İmat, evli ve 2 çocuk babası’ydı. İnat 1979 doğumluydu. Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra Seka Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 42 yaşındaki Necmettin İnat, dün koronavirüs ile verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

15 GÜN ÖNCE ANNESİNİ, KORONADAN KAYBETMİŞ

Gölcük Tersanesi çalışanlarından Necmettin İmat, 15 gün önce de annesini Koronavirüs sebebiyle kaybetmiş. 42 yaşındaki 2 çocuk babası tersane işçisi İmat dün toprağa verildi. Gölcük Tersanesinin acı kaybı olan genç işçi için tüm çalışma arkadaşları ve sevenleri ve dostları yasta.

Türk Harb-İş Sendikasının yaptığı açıklama;

“Gölcük Tersane Komutanlığı 31/ A Makina fabrikasında çalışan Necmettin İmat arkadaşımız 23.03 2021 bugün Covid19 sebebiyle vefat etmiştir.. Cenazesi 24 Mart yarın İzmit Kent Mezarlığına defnedilecektir. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet geride kalan ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı ve sabır diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak genç yaşta hayatını kaybeden Necmettin İmat’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 28