GÖLCÜK TEMAD’TAN ÖĞRENCİLERE BURS

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Öğrencilerimize desteği sürdüreceğiz” dedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “Dernek olarak yıllardır öğrencilerimize olan bir desteğimiz söz konusu. Yükseköğrenime devam eden öğrencilerimize yönelik olarak belli sayıda da olsa öğrencilerimize  burs vererek onların eğitim hayatlarına katkı sunmaya gayret ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘GELECEĞİMİZİ DESTEKLİYORUZ’

Başkan Tülü, “Derneğimiz kapsamında 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda toplam 18 öğrencimize burs desteğinde bulunmuştuk. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda ise burs verdiğimiz öğrenci sayısı 15 olmuştu. Öğrencilere vermiş olduğumuz bu desteğe bu eğitim yılında da devam edeceğiz. 30 Ağustos’ta burs başvurularını almaya başlayacağız ve bu süreci 20 Eylül’e kadar devam ettireceğiz. Burs vereceğimiz öğrenci sayısını ise yönetim kurulumuz ile yapacağımız toplantı sonrasında belirleyeceğiz. Öğrencilerimize verilen desteği, geleceğimize olan destek olarak görmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − 55 =