“Gölcük Pazarcılar Odasına Yeni Dönem İçin Adayım” Dedi!

Gölcük Pazarcılar Odası’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Mevcut başkan Abdurrezzak Tuncer kongrede aday olmayacak. Şubat ayında yapılacak kongre öncesinde adaylarda netleşmeye başladı. Bugün sabah 10.30’da Osmanlı Kahvecisi’nde  adaylığını açıklayan Şahin Temel, ‘Pazarcı esnaflarımızın sorunlarını el birliği ile çözeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

Pazarcılar Odası’na adaylığını açıklayan Şahin Temel;  ‘2022 yılında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasının yapacağı kongrede pazarcı esnafların destek ve istişare sonucu adaylığımı ilan ediyorum.  İnşallah Odamız için en hayırlı neticenin ortaya çıkmasını sağlamak hepimizin hayrına olacaktır. Kongrede başkanlığı kazanmamız için yönetimim ve esnaflarımız ile yola çıktık. Odamızın ciddi sorunlarının olduğunu ve esnaf arkadaşlarımızın çok ciddi sıkıntıları olduğunu biliyorum. Bu sorunların çözümüne yönelik ortaya konulması gereken bir yönetime ihtiyaç duymaktayız’ dedi.

 

Başkan Adayı Şahin Temel sözlerine şöyle devam etti; ‘Biliyorum ki bu koltuklar, bu makamlar şan ve şöhret yeri değil. Üyelerine hizmet verebilme yerleridir. Ben de pazarcı esnaf arkadaşlarıma en iyi hizmeti sunabilme adına aday oldum. Biz pazarcı esnafının ihtiyaçları ve karşılaştıkları sorunlarını çok iyi biliyoruz. Artık pazarcı esnafının sıkıntıları bitsin, ferah bir ortamda mesleğini sürdürsün ve mesleğine sahip çıksın. Pazarcı esnafı olarak küçülmek yerine büyüyelim istiyoruz. Biz ekip olarak bu yola bu iradeyi ortaya koyabileceğimize inanarak çıktık. Yönetimimiz ve esnaflarımız ile birlikte Oda’mızın saygınlık ve itibarını hak ettiği yere getirmeye kararlıyız. Bu seçimler demokratik bir yarıştır. Bu seçimler üyelerin haklarını koruyup üyelere hizmet verme yarışıdır. Pazarın içinden gelen ve yetişen bir esnaf olarak Rabbim girdiğimiz bu yolda değerli pazarcı esnaflarımızı ve dostlarımızı mahcup etmesin. Biz büyük bir aileyiz. Tüm pazarcı esnaflarımızın desteğini bekliyoruz.’

Vizyonumuz;

Şahin Temel, ‘Pazarcı esnaflarımız arasında hiçbir satış grubu bir diğerinden üstün tutulmayacaktır. Ayrıştırma olmayacak ve birlikteliği sağlamak adına düzenli olarak etkinlikler yapılacaktır. Belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlar ile istişare halinde çalışacağız. Tüm açık semt pazarlarımızın modern kapalı pazarlara geçmesi adına var gücümüzle çalışacağız.

İlçemizde tezgah açan tüm esnaflarımızın ve alışveriş yapan halkımızın öneri ve taleplerini bildirebileceği çözüm hattı sistemini kuracağız. Pazarlarımızın tanıtımını yaparak ürünlerimizin kalite ve ucuzluğunu tanıtarak anlatacağız. Pazarlarımızı cazibe merkezi haline getireceğiz. Halkımızın rahat bir ortamda daha çok alışveriş yapmasını sağlayacağız ve pazarlarımıza değer katacağız

 

Tüm pazarlarımızda direk, wc, su ve elektrik sorunlarını ivedilikle çözüp mağduriyetleri gidereceğiz. Gölcük Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası ve güçlü yönetimimiz ve çalışanlarımız ile birlikte tüm sorunları yerinde tespit edip çözüm sağlayacağız.

Gelir gider tablosunu esnaflarımızla sürekli paylaşarak şeffaf olacağız. Odamızın yapmış olduğu faaliyetleri esnafımıza anlatmak için düzenli olarak esnaf bilgilendirme toplantıları yapacağız.

Odamızın şu an ki bulunduğu konumdan alarak saygınlık ve itibarını hale ettiği yüksekliğe taşıyacağız.’

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 75 = 78