GÖLCÜK ONA DEĞİŞİMİN ADAMI DİYOR

HALK ONU BAĞRINA BASIYOR

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, sahaya indiği süreç itibari ile halk adamı olduğunu girdiği her ortamda hissettiriyor. Halkın temenni ve isteklerini  içtenlikle dinleyen Sezer´i halk, adeta bağrına basıyor.

GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, çalışmalarına bir an boşluk vermiyor. Mahalle mahalle, ev ev gezip halkla iç içe girip, bir bütün oluyor. Sezer, Gölcüklü hemşehrileri ile bir araya geldiği ziyaretlerindeki hareketleri ile “ İçimizden biri” övgülerine fazlasıyla muhatap kalıyor. Yaptığı ziyaretlerde yeri geldiğinde emekçi kadınlara yardım eden, yeri geldiğinde soğan soyan kadınlarla soğan soyan, küçük bir çocukla oyun oynayan Sezer, yapaylıktan uzak, samimi ve içten halleriyle Gölcüklüler´in günden güne gönlünde taht kuruyor.

“31 MART BAYRAMIMIZ OLACAKTIR”

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin hepsinde  “Halkın Adamı” , değişimin adamı, Gölcük´te adaleti sağlayacak terazi ve Gölcük´ü bir bütün yapacak kişi olduğunu, gittiği yerlerde gördüğü, ilgi ,alaka ve kalabalık ile de doğru yolda olduğunu kanıtlıyor. Sokaklarda  adım başı sohbet ederek halkın temenni ve isteklerini dinleyen AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali  Yıldırım Sezer, gördüğü destek üzerine  “Bu güç ve destek arkamızda olduğu sürece inşallah 31 Mart akşamı bizler için bayram olacaktır” ifadelerini kullanıyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

78 − = 71