Gölcük Kent Bayramlaşması Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

GÖLCÜK’TE BAYRAM COŞKUSU

Gölcük Kent Bayramlaşması, büyük bir katılım ve coşkuyla Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Son yılların en kalabalık bayramlaşma töreni yapılırken, Kaymakam Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, konuşmalarında önemli mesajlar verdi.

Gölcük Kent Bayramlaşması, büyük bir katılım ve coşkuyla Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca başta olmak üzere siyasi ve sivil erkan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Son yılların en kalabalık bayramlaşması gerçekleştirirken, Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer tüm katılımcıların tek tek bayramını tebrik etti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE YAŞAMALIYIZ

Başkan Sezer yaptığı konuşmada ise, “11 ayın sultanı Ramazan ayını idrak ettik. Allah seneye de Ramazan ayına ulaşmayı bizlere inşallah nasip etsin. Bugün de Ramazan Bayramı’nda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz Ramazan ayı boyunca, milli, manevi, kültürel değerlerimizi yaşatabilmek amacıyla mahallelerimizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Kültürümüzün önemli sanatları olan Karagöz – Hacivat ve Sema gösterileriyle, musiki konserleriyle hemşehrilerimizle iç içe, gönül gönüle bir Ramazan geçirdik. Şimdi bizler Bayramda da karşılıklı olarak sevgiyi, saygıyı, birlikte yaşamayı daha bir görünür hale getirmek durumundayız. Çünkü, birlik ve beraberliği kardeşliği en üst seviye de yaşayacağımız günler bayramlardır” şeklinde konuştu.

BÜYÜK YAĞLI GÜREŞLERİNE DAVET ETTİ

Sezer ayrıca, “Gölcük Belediyesi olarak Bayramın 3.günü önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Gölcük Büyük Yağlı Güreşlerine bu vesile ile sizleri ve tüm hemşehrilerimizi davet etmek istiyorum. Ata sporumuzu da hep birlikte, ilçemizde daha ilerilere taşıma fırsatı bulacağız. Ben bu vesile ile hepinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah nicelerine kavuştursun inşallah dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

“BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR”

Kaymakam Irmak ise konuşmasında, “Bayramlar toplumda kardeşlik bağının güçlendiği, dayanışma duygularının arttığı, birlik ve beraberlik duygularının perçinlendiği, küskünlerin barıştığı, müstesna günlerden birisidir. Bu günler bizler için huzur, mutluluk, barış, sevgi günleridir. Bu vesileyle bayramlarımızın manevi iklimini aile ortamımızda çok iyi yaşatmalıyız, öğretmeliyiz. Bizden sonra ki nesillerde bayramlarımızı aynı coşkuyla yaşatsınlar, yaşasınlar. Bu duygu ve düşüncelerde başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin ve sizlerin bayramını tebrik ediyor, huzur ve kardeşilik duyguları içerisinde geçirilmesini diliyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmalar sonrasında protokol üyeleri, katılımcılarla bayramlaştı ve tören son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − = 76