Gölcük İYİ Parti’den Elazığ’ya destek

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası İYİ Parti çok hızlı bir tutum sergileyerek ülke çapında yardım kampanyası başlattı. İYİ Parti Gölcük İlçe başkanlığı kampanyaya destek verdi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı, tüm üyelerini seferber ederek köy ve mahallelerden yardım topladı. İl Başkanlığı ile koordineli olarak Gölcük İlçe Başkanlığında yapılan acil yardım toplantısına İYİ İl Yöneticisi Çetin Kocatürk İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kadın Kolları İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YARDIM KOLİLEME EKİBİ

Toplantı sonucunda yardım malzemelerinin hızlı ve etkin bir biçimde kolilenmesi için Yardımları Kolileme Ekibi oluşturuldu. Gün boyu devam eden ve gece saatlerine kadar çalışan ekip yardım malzemeleri yarın akşam deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkacak.

AYNI ACIYI BİZDE YAŞADIK

İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk “İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Elazığ’da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımıza yardım kampanyası yaptık. Depremzede vatandaşlarımıza depremi yaşamış insanlar olarak destek olmak istedik. Aynı acıyı bizlerde yaşadık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =