GÖLCÜK İYİ PARTİ HER YERDE

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yöneticileri ziyaretlerine her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Her geçen gün farklı bir yerde karşımıza çıkan İYİ’ler, vatandaşla sıcak temaslarına devam ederek üye sayılarını da gün geçtikçe artırıyorlar.

Gölcük ADD ziyaret edip 85 yaşındaki Yurdanur Gürol’u İyi partiye üye yaptılar.

Gölcük İYİ Partiden yapılan açıklamada Başkan Aynacı “Her yerdeyiz ifadesinin altını çizerek, ilçemizde durmadan çalışarak projelerimizi anlatıyor ve ailemize yeni üyeler ekliyoruz” dedi.

“HER DAİM İZİNDEYİZ!”

Değirmendere’ de bulunan ve önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Cemil Özbaş’ı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyelerinin derneğe üyelik başvurusu yaptıklarını ve üyelik başvuru formlarını teslim ettiklerini belirten İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı “İYİ Parti olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olmanın onuruyla hedeflerimize doğru yürüyoruz. Bu anlamda, STK’larımızın gücünü ve varlığını destekleyerek her daim yanlarında olmayı borç biliyoruz. Şube Başkanımız Sayın Özbaş’a üyelik formlarımızı vererek hem başvurumuzu yaptık, hem de çalışmaları ile ilgili bilgi alarak başarılar diledik. Ziyaretimiz sırasında gösterdiği samimi ilgi ve nezaketi için teşekkür ediyoruz. ”

Bu ziyaretlerini sıklaştırmalarının yanında, partilerinin üye sayısının da hızla arttığını ve Gölcük için iyi günlerin yakın olduğuna inandıklarını söyleyen Aynacı ” İYİ’ler her yerde. Biz ezberleri bozduk. Koltuklarda değil, sokaklardayız. Halkın karşına çıkacak yüzü olmayanlar, koltuk sevdası ve hırsına kapılarak laf üretip iş yapmayanlardan kurtulacağız. Vatandaşımız gerçekleri gördü, maskeler düştü. İYİ Parti iktidarı yaklaştıkça daha fazla paniğe kapıldıklarını görüyoruz. Biz milletimizin yanında ve derdinde olmaya devam edeceğiz. “ifadelerini kullandı.

” İLÇEMİZİN KIYMETLİLERİ…”

Başkan Aynacı; “Neredeyse her gün,  her kesimden, her çalışma sektöründen vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Parti’nin çözümlerini ve ileriye dönük projelerini anlatıyoruz. Halkımızın her daim yanındayız. Bu şekilde çalışmamızın da karşılığını alıyoruz. Elbette her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetlidir ancak Gölcük İlçemizin sembolü sayılan kıymetli büyüklerimizin yeri ayrıdır. Onların yanımızda olduğunu, saflarımızda yer aldığını bilmek bizleri daha da güçlendiriyor ve onurlandırıyor. İşte yine bu kıymetli isimlerimizden 85 yaşını geçmiş büyüğümüz, rahmetli Nejat Gürol’un eşi Sayın Yurdanur Gürol hanımefendiyi gururla bağrımıza bastık.  İYİ’ler ailemize kattık.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + = 11