GÖLCÜK İHSANİYE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

İlçemizin köklü okullarından olan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencileri TEMA Gönüllüsü oldular. Öğrencilerin TEMA Kartları ve okulun belgesi düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törenle kartları teslim edildi       

Erozyon toprağın en büyük ve en sinsi düşmanıdır. Bunun bilincinde olan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri topraklarımızı korumak için TEMA Vakfı kurucusu Hayrettin Karaca’nın açtığı yolda ilerleyerek TEMA Gönüllüsü oldular. Öğrencilerin TEMA Kartları ve okulun belgesi TEMA Vakfı İl Başkanı Nermin Tol, İlçe Sorumluları Melahat Aşıkoğlu ve Şevkiye  Uğur  ile İhsaniye Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lise TEMA Sorumlusu Sorumlu Başkanı Kıymet Yakay ve Okul Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş’ın da katıldığı tören ile teslim edildi.

 “Dünya bize geçmişin mirası olduğu kadar geleceğinde emanetidir”

Okul bahçesinde düzenlenen  tören ile TEMA Gönüllüsü olan öğrencilere TEMA Kartları teslim edilirken, kurum belgesi olan “ Bu okulun tüm öğrencileri TEMA Gönüllüsü olmuştur” belgesi il ve ilçe TEMA sorumluları tarafından  Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş’a teslim edildi.  Okulları ve öğrencileri adına çok mutlu olduğunu ifade eden Okul Müdürü  Ahmet Cengiz Altunbaş, okulları olarak doğayı korumak adına daha duyarlı bir şekilde çalışacaklarını ifade ederken okul öğrencileri toprağı koruma konusundaki bilinçli çalışmalarına devam edeceklerini belirterek şöyle söylemişlerdir “Dünya bize geçmişin mirası olduğu kadar geleceğinde emanetidir” mesajı verdiler.

Haber ve Fotoğraflar: Yalgın SESİGÜZEL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =