GÖLCÜK, GÖLCÜKSPOR İÇİN SEFERBER OLDU

3.Lig 3. Grupta küme düşme hattında bulunan kırmızı siyahlı temsilcimiz Gölcükspor sahasında ağırlayacağı Payasspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Beykoz önderliğinde sürdürdü

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Gölcükspor camiası sezonun en kritik maçlarından birisi olan Payasspor maçı öncesinde göreve başlayan Teknik Direktör Ali Beykoz önderliğinde çalışmalarını hızlandırdı. Teknik Direktör Kayhan Çubuklu ile yollarını ayıran Gölcükspor’da yardımcı antrenör Mustafa Sert görevine devam etmişti. Fakat başarılı olamayan teknik ekip ile yollarını ayıran Gölcükspor yönetimi daha önce geçmiş sezonlarda Gölcükspor’da görev yapan Ali Beykoz ile anlaşma sağladı.

ALİ BEYKOZ’A DESTEK

Sezon bitimine sayılı haftalar kala göreve gelen Teknik Direktör Ali Beykoz kırmızı siyahlı kulüpte kritik bir görev üstlenirken hafta sonunda Gölcük’te oynanacak Payasspor maçı öncesinde yapılan antrenmanı eski yöneticiler ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek Ali Beykoz’a destek takıma moral verdiler. Birlik ve beraberliğin yeniden ateşlendiği Gölcükspor’da Teknik Direktör Ali Beykoz kendisine destek olanlara teşekkür etti.

HEDEF GALBİYET

Galibiyet parolasıyla Payasspor maçının hazırlıklarının devam ettiği Gölcükspor’da Rıdvan Aykan ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle çalışmaları düz koşularla sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekibin İhsaniye Stadı’nda yaptığı taktik antrenmanında Teknik Direktör Ali Beykoz’un sürekli futbolculara uyarılarda bulunduğu görüldü. 7 Nisan Pazar günü sahasında Play-Off mücadelesi veren Payasspor’u konuk edecek.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 5 = 12