Gölcük Evinde Muhteşem 2-0

3.lig temsilcimiz Gölcükspor kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor engelini 2 golle aştı.

Ligin ilk yarısını düşme hattının 1 basamak üzerinde tamamlayan temsilcimiz Gölcükspor sahasında oynadığı maçta Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Zemini yenilen Şirinköy’deki şehir stadında rakibini konuk eden temsilcimiz karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Gölcükspor karşılaşmanın 39.dakikasında Sedat’ın kullandığı serbest vuruşun devamında Onur topu ağlara gönderdi ve kırmızı şimşekler bu golle 1-0 öne geçti.

Kaptan’tan  skoru belirledi

Gölcükspor karşılaşmanın ikinci yarısına da golle başladı. Temsilcimiz 49.dakikada devre arasında takıma tekrar dönen Sedat Cengiz’in kalecinin büyük hatasının sonrasında topu ağlara gönderdi ve temsilcimiz bu golle 2-0 öne geçti. Mücadelenin geriye kalan bölümünde kırmızı şimşekler skoru korumaya yönelik bir oyun oynadı. Mücadelenin son bölümünde başka gol olmadı ve Gölcükspor sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

STAT: Gölcük Şehir

HAKEMLER: Yusuf Ziya Gündüz**, Hacı Mehmet Ekmekyermez**, Hüseyin Otyakmaz**

GÖLCÜKSPOR: İlyas***, Kadir***, Onur***, Selim***, Rıdvan***, Uğur Erk***, Ömer Faruk**( Dk 73 Furkan**), Uğur Uğur**( Dk 66 Ali**), Uğur Erk***, Sedat***, İsmail*** (Dk 84 İbrahim**)

DİYARBEKİR: İhsan Turgut*, Emre**, Mustafa** ( Dk 54 Serhat Zübeyr**), Taner**, Aytaç**, Gökhan**, Fikret* Aykut**, Salih* (Dk 46 Sedat*), Osman** (Dk Vedat*), Serdar Ümit*

GOLLER: Dk 39 Onur, Dk 48 Sedat (GÖLCÜK)

SARI KARTLAR: Dk 66 Uğur Uğur, Dk 69 Sedat (GÖLCÜK)

Dk 84 Sedat (DİYARBEKİR)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 2 =