Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimine Davetlisiniz!

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, genel kurula gidiyor. 8 Temmuz 2021 Perşembe günü Olağan Genel Kurulunu yapacak olan kooperatifte 5. Dönemini yapan mevcut başkanın yanı sıra başkanlık için yeni bir aday daha yarışacak. Gölcük kongre sarayında yapılacak olan seçim saat: 12.00’de gerçekleşecek.

“TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Musa Mısırlıoğlu; “8 Temmuz 2021 Perşembe günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuza, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin tüm üyelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu; “2005 yılında başladığım görevime yeni dönem için,  bu göreve tekrar talip olduğum kamuoyunun malumudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her bir ortağımızı ailemizin ferdi gibi görerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Esnafın dertleriyle dertlenmeyi en büyük görev kabul eden yönetim anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Kooperatif ortaklarımızın genel kurulda vereceği güvenoyu ile pandemi sürecinin de etkisi altında kalan esnafımıza yol göstermeye ve finansman ihtiyacını karşılamak için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi en önemli vazife sayacağız. Tüm ortaklarımızı 8 Temmuz’da yapılacak olağan genel kurulumuza katılmaya davet ediyorum. Kazananın esnafımızın olması temennisi ile genel kurulumuzun hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 61 = 70