GÖLCÜK CHP’NİN YENİ BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Uzuner, mazbatasını aldı.
Cumartesi günü gerçekleşen kongrenin ardından yeni başkan seçilen Mehmet Uzuner, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Gölcük İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını aldı.
‘BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIMIZ BİR YOLA ÇIKTIK’
Gölcük CHP’den yapılan açıklamada; Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ilçe olağan kongremizde görevi devralan İlçe Başkanımız Mehmet Uzuner ve yönetim kurulu üyeleri olarak İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı teslim aldık. Başkan Uzuner “Çalışarak, azami düzeyde gayretle ve inançla, birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız bir yola çıktık. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Halkımıza saygılarımızı sunarız…
‘TEŞEKKÜR ETTİ’
Mazbatasını alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe başkanı Mehmet Uzuner ; “Demokrasi şölenine herkes katkı sundu. Öncelikle örgütüme, aileme çok teşekkür ediyorum. Daha önceki yönetimde ki arkadaşlarıma ve büyüklerime de çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de beraber çalışarak yine hep beraber olacağız. Herkesle beraber bir bütün olarak çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)