GÖLCÜK BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ!

Gölcük bugün bir vefat haberi ile sarsıldı. Merkez Mahallesi sakinlerinden Eski Gölcüklü 1955-58 arası efsanevi Deniz Gücünde sonrasında Ordu Milli Takım, Beykoz, Sapanca, Gölcükspor ,İsviçre FC Scaffhausen de futbol oynayan, ilçemizin sevilen eski esnaflarından  Deniz Taksinin kurucularından, Murat Akvaryum’un sahibi Metin Ergün hayatını kaybetti.
GÖLCÜK BUGÜN ÇOK KIYMETLİ BİR İSMİ KAYBETTİ
Gölcük bugün kıymetli çok sevilen bir ismi kaybetti. Gölcük SınavKurs’un ortaklarından ilçemizin kıymetli öğretmenlerinden Murat Ergün’ün ve Eser Ergün’ün babaları, eşi Ayzupha İsmet Ergün’ün hayat arkadaşı, ilçemizin başarılı öğretmenlerinden Özden Ergün’ün kayınpederi, Ertuğrul Ergün’ün dedesi, Ahmet ve Bayram Ergün’ün amcaları Metin Ergün hayatını kaybetti.
MERKEZ CAMİİ’NDEN KALDIRILACAK
Gölcük’ün abisi Metin Ergün, bugün 2 Haziran Cuma günü, öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nden kaldırılıp Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedilecektir.
Gölcük Vizyon, ilçemizin çok sevilen kıymetli ismi Metin Ergün’e Allah’tan rahmet, başta Ergün ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − = 78