GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN NARLI PARKI DA TAMAMLADI

Gölcük Belediyesi, İhsaniye’de yapımı tamamlanan Elmalı Park’tan sonra, Hisareyn’de de Narlı Park’ın yapımı tamamladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Narlı Park’a giderek, ailelerle ve çocuklarla sohbet etti ve tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi, İhsaniye merkezde; sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alana yapılan Elmalı Park’tan sonra, Hisareyn’de 3000 m2 alanda yapılan Narlı Park’ı da tamamladı.  Bölge halkının ve çocukların dalından kopartarak yemesi için Nar ağaçlarının dikileceği Narlı Parkta; basketbol sahası, açık hava spor aletleri, çocuk oyun grupları, kameriyeler ve yürüyüş yolları yer alıyor. Narlı Park’ta incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ailelerle çocuklarla bir araya gelip, onlarla sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’de Başkan Sezer’e eşlik etti.

DALINDAN KOPARIP NAR YİYEBİLECEKLER

Narlı Park’ta çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “İhsaniye merkezde; sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alanda, Elmalı Park’ın yapımını tamamlamıştık. Şimdi de Hisareyn’de; Kapalı Pazar Yeri ve Kavanium’un yanında bulunan 3000 m2 alanda da Narlı Park’ın yapımını da söz verdiğimiz gibi tamamladık. Burada oyun oynayan çocuklarımız, spor yapan gençlerimiz, mevsiminde ekeceğimiz nar ağaçlarının dalından narları koparıp yiyebilecekler. Narlı Park ilçemize, İhsaniyemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 16