GÖLCÜK BELEDİYESİ İŞ MAKİNESİ PARKURUNU YENİ GREYDERLE GÜÇLENDİRDİ

Hizmet kalitesini artırmak için hız kesmeden çalışan Gölcük Belediyesi, çalışmalarını daha verimli hale getirebilmek için makine parkını yenilemeyi sürdürüyor. Gölcük Belediyesi son olarak O kilometre Hidromek marka greyder ile araç parkurunu güçlendirdi.

 

3 YILDA 27 YENİ ARAÇ KAZANDIRILDI

 

Gölcük Belediyesi son 3 yılda; 3 adet çöp kamyonu, 1 adet arazöz, 2 adet açık kasa kamyon, 3 adet çift kabin kamyonet, 3 adet 4×2 pick up kamyonet, 2 adet Hidromek marka kazıcı yükleyici, 2 adet şase kamyon, 2 adet forklift, 1 adet tarktör, 1 adet 4×4 çift kabin kamyonet, 6 adet Ford Courier, 1 adet tek kabin kamyonet ve 1 adet Hidromek marka greyder ile araç parkuruna 27 yeni araç kazandırdı.

 

“GÖLCÜK HİZMET FİLOSU GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR”

 

Gölcük Belediyesi bir yandan yaptığı çalışmalarla bünyesindeki makine ve araç sayısını yüzde 20 arttırırken, bir yandan da mevcut araçlarını Gölcük Belediyesi Makina ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde, kendi imkan ve kabiliyetleri ile yenileyerek geliştirmeye devam ediyor.

 

BAŞKAN SEZER: “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Kar küreme, yol tesviyesi, malzeme serilmesi ve benzeri işlerimizde kolaylık sağlayacak olan, son yapan karda, kar küreme çalışmalarında da kullanmaya başladığımız yeni greyderin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 + = 68