GÖLCÜK BELEDİYESİ BU HİZMETİ HER MAHALLEYE YAYIYOR  

 

 

 

Gölcük Belediyesi ekipleri yeraltı çöp konteynerlerinin inşası biten yerlerde montajını tamamlayarak vakit kaybetmeden hizmete sokuyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında saatlik çöp uygulaması devam eden mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteyneri koyma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği tarafından üretimi yapılan yeraltı çöp konteynerleri son olarak dört noktada uygun alanlarda kurulum çalışmaları tamamlandı. Yeraltı çöp konteynerleri inşası biten yerlerde vakit kaybetmeden hizmetine giriyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti. Koku yapmayan, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırmayacağı bu konteynerinin yayılması ilçemizde temizliğe önemli bir katkı verecektir.

 

“TÜM MAHALLELERDE DEVAM EDECEK”

Uygulamanın tüm mahallelerde devam edeceğini belirten Başkan Ellibeş, “Özellikle trafik ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu caddelerde yer altı çöp konteynırı uygulamasını hayata geçirdik. Bu uygulama ile beraber hem eskiden çöp toplamada saatlerinde meydana gelen trafik yoğunluğu ortadan kalkacak hem de çöplerin oluşturmuş olduğu görüntü ve çevre kirliliği ortadan kalkmış olacak. Ayrıca yerin altında geniş bir ortamda çöpler toplandığı için daha fazla çöp depolanabilecek. Çöp toplama esnasında caddelerde eskiden yaşanılan yoğunluk yaşanmayacak. Vatandaşlarımız bacaların alt kısmındaki pedallarla hiç el  değmeden ayakları ile  kapağı açarak çöplerini atabilirler. Bu bacalardan dışarıya herhangi bir kötü koku çıkması da mümkün değil. Bu sistemle birlikte hem çöplerine oluşturduğu kötü kokular hem de görüntü kirliliği tarihe karışmış olacak” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − 15 =