Gölcük Bakkallar Odası’nda Kesgin Güven tazeledi

Gölcük Bakkallar Büfeler ve Tekel Bayileri Odası Genel Kurulu, Gölcük Belediyesi Sanat Galerinde yapıldı. Kongrede tek aday  olan mevcut başkan Faruk Hikmet Kesgin, güven tazeledi.

Gölcük Bakkallar Büfeler ve Tekel Bayileri Odası Genel Kurulu, bugün Gölcük Belediyesi Sanat Galerinde yapıldı.

Genel Kurula Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, siyasi partilerin ilçe Başkanları ve yönetimleri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ve ilçe esnafı katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını  Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi kocaman yaptı.

Kongre sonrasında yeniden başkanlık görevine seçilen oda başkanı Faruk Hikmet Kesgin “ Öncelik beni bu göreve layık gören üyelerimizi kalpten selamlıyorum. Sizlerin güvenin boşa çıkarmadan sizler için çalıştık ve yeni dönemde yine sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mevcut başkan Faruk Hikmet Kesgin güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kesgin’in başkanlığında oluşan yönetim kurulu;

YÖNETİM KURULU

Başkan Faruk Hikmet Keskin

Asil Üyeler Salih Yaşar, Kenan Güneş, Yılmaz Demirci, Zeki Gör, Süleyman Çinko, Neşet Şarlı

DENETİM KURULU

Cihangir Karaşahin, Bayram Aslan, Şafak Köse

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 66 = 69